Kratka povijest tvrtke

I.T.-Graf d.o.o. poduzeće je sa dvadesetogodišnjim iskustvom u području tiskarstva, izdavaštva i grafičkih usluga. Od samih početaka težimo zaokruživanju ponude u grafičkoj usluzi i proizvodnji. Sagradili smo vlastiti proizvodno poslovni objekat površine 1500 m2, kako bi uspješno ostvarili visoko postavljene ciljeve razvitka, te cjelovitosti i raznolikosti ponude.

Dugogodišnjim radom, napretkom i ulaganjima, postigli smo naš cilj, te smo Vam danas u mogućnosti pružiti kvalitetnu i brzu uslugu. Grafički design, grafička priprema, osvjetljavanje CTP ploča, offset tisak, knjigotisak, zlatotisak, tampon tisak, sitotisak, digitalni tisak, izrada klišea na magneziju, epoxi smoliranje, knjigoveška dorada, spiralni uvez, vakum pakiranje…samo su dio cjelovite ponude našeg poslovanja.

Kako je danas, za kvalitetu usluge i povoljne cijene proizvoda, moderna tehnologija izuzetno bitan činbenik, skrenuli bismo Vam pozornost na naš strojni park koji se sastoji od: Offset mašina – Heidelberg spedmaster SM 74 5+lak, Heidelberg GTO B-3, Heidelberg Supraseter CTP B-2, Falc mašine-Heidelberg stahl folder A-1, Heidelberg cilindra 56×77, Heidelberg tigl B-4- 2 kom, rezaći nož Polar 115 i 107, spiralni uvez – 2 kom, poluautomatski spiralni uvez za kalendare, Hakro foliotisak, strojevi za lijevanje Epoxi smole, postrojenje za izradu magnezij klišea formata B-2 (debljine:1,2,3,4,5,7 mm) te svih ostalih pratećih strojeva koji su potrebni kako bi se grafička usluga i sam proizvod dovršili vlastitim resursima.

Činimo sve kako bi koristili što manje vanjskih usluga, jer je dobro poznato da korištenje istih usporava proizvodni proces i podiže trošak proizvodnje.

Iz širokog asortimana izdvajamo manji dio:
• katalozi, brošure, časopisi, knjige, monografije
• plakati, letci, vobleri, toperi, vrećice (papirnate, plastične)
• kalendari (zidni, stolni), rokovnici, planeri
• posjetnice, memorandumi, koverte, blokovska roba
• 3-D naljepnice (EPOXI), etikete, deklaracije, kartonska ambalaža
• jumbo plakati, cerade, mash, city light reklame
• privjesci, upaljači, kemijske olovke, šibice
• majice, kape, šalovi, kišobrani, zastave
• izrada klišea, spiralni uvez, vakumiranje
• usluga zlatotiska, blindrucka, štancanja, numeriranja, perforiranja

Posjetom našem izložbenom salonu, dobit ćete bolji uvid u naš proizvodni program, te nam pružiti priliku da Vam se pobliže predstavimo.

Filozofija

Svim zaposlenicima I.T.-graf d.o.o. svakodnevni cilj u proizvodnim procesima kvaliteta je krajnjeg produkta i zadovoljstvo klijenta. Mlada i dinamična ekipa spremna je brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke.
Naše usluge ne ograničavamo na samu produkciju. Stručnost i znanje naših zaposlenika plod su dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog ulaganja u ljude. Zato kao dodanu vrijednost vidimo spremnost da u svakom momentu s našim kupcima podijelimo stečena znanja, te stručnim savjetom bezrezervno na najkvalitetniji mogući način pomognemo oko realizacije naručenih proizvoda.
Osim ulaganja u znanje jednako važnim smatramo i ulaganje u tehnologiju. Rezultat takvog pristupa je kontinuirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u naše proizvodne procese.
Uz ulaganje u znanje i tehnologiju posebnu pozornost dajemo zaštiti okoliša odnosno okružja u kojem živimo i radimo. Zato primjenjujemo čiste tehnologije kako bi utjecaj naših proizvodnih procesa na okoliš sveli na najmanju moguću mjeru.